Siirry suoraan sisältöön

Leppävirran seikkailupuisto Leppis

Leppävirran seikkailupuistossa viihtyvät kaiken ikäiset seikkailijat.

Leppävirran seikkailupuisto Leppis tarjoaa köysiratoja kiipeiltäväksi sekä vasta-alkajille että kokeneemmille hurjapäille. Radat sopivat sekä lapsille että aikuisille, ja lisäksi puistossa on Benji-trampoliini. Suuremmat ryhmät voivat halutessaan osallistua myös kuplafutikseen tai jousipyssysotaan. Tämä edellyttää etukäteisvarausta. Puisto sijaitsee Vesileppiksen ja Vesileppis Areenan välittömässä läheisyydessä, Kalmalahden kauniilla idänpuoleisella rantatörmällä, osoitteessa Vokkolantie 1 C. Leppis on auki toukokuusta lokakuuhun ja ryhmille tilauksesta myös muulloin. ​

Koe Leppävirran seikkailupuisto täysillä

Ennen kuin aloitat seikkailun, sinun kannattaa huomioida muutama turvallisuussääntö ja muu ohje. Seikkailijoilta vaaditaan vähintään 130 cm minimipituutta ja alle 10-vuotiailla lapsilla pitää olla mukana huoltaja. Painorajoitus taas on 120 kg. Seikkailuun on syytä varata aikaa kahdesta kolmeen tuntia ja jalkineiksi kannattaa valita lenkkarit tai muut tukevat kengät.

Jos ajankohta on sopiva, seikkailureissulla kannattaa katsastaa myös Leppävirran hiihtoputki, joka sijaitsee 30 metriä Vesileppis-hotellin alla. Kyseessä on maailman suurin kallioon louhittu hiihtoputki. Hiihtoladun pituus on suunnilleen 1,1 kilometriä, ja omat ladut löytyvät sekä vapaalle että perinteiselle hiihtotyylille. Putkessa voi kokeilla myös potkukelkkailua tai nauttia lumesta muulla tavoin, mikäli ei ole sivakoinnin ylin ystävä.

Irti ruudusta, luonnon helmaan

Jokainen ihminen iästä riippumatta tarvitsee liikuntaa, raitista ilmaa, yhdessäoloa muiden kanssa ja haasteita voitettavaksi. Ilman näitä on vaikea voida hyvin ja elää tasapainoisesti. Seikkailupuisto pystyy täyttämään kaikki tarpeet hauskalla, oivaltavalla ja ekologisella tavalla. Nykyään itsensä irrottaminen säännöllisesti mobiililaitteen ja tietokoneen ruudun tuijottamisesta on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Seikkailupuistossa se onnistuu kuin itsestään.

Avainsanat: